Feridun Kunak Limon Sarımsak Kürü
15 Mayıs 2024

Feridun Kunak Limon Sarımsak Kürü

Feridun Kunak Limon Sarımsak Kürü, Son zamanlarda bireyler ağrı veya başka şikâyetlerini ilaç ve doktor yöntemleriyle değil de alternatif tıp dediğiniz yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Bireylerin alternatif tıpa karşı yönelimi ve tercihi sonucunda alternatif tıp sunan merkezlerin sayısı da artırılmıştır. Arz talep doğrultusunda doğal karışımları yapma ve uygulama uzmanlık haline gelmiştir. Özellikle televizyon kanalları halkın bu yoğun ilgisi kullanarak programlarını bu doğrultuda değiştirmiştir. Birçok kanalda bu tarz programlar yapılmaktadır. Bunlardan biri de Feridün Kunak'dır. Feridun Kunak birçok kesim tarafından izlenmekte ve tavsiyelerine uyulmaktadır. Feridun Kunak'ın kürlerinden biri de limon sarımsak kürüdür. Kürün yapılışı çok pratik ve malzemeleri ise çok ekonomiktir. Limon sarımsak kürü damar tıkanıklığı yaşayan kişiler için mucizevi fayda sağlamaktadır. Damarlar içindeki kireçlenmeleri azaltmakta ve özellikle beyin damarlarında yaşanan tıkanıklara iyi gelmektedir. Damar tıkanıklarının yanı sıra bu kür vücut direncini de artırmaktadır. Hazırlanan kürü günde bir fincan ya da 1 çay bardağı şeklinde tüketebilirsiniz. Özellikle yemek aralarında tüketilmesi önerilmektedir. Hazırlanan kürün herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İçerisine konulan malzemelere karşı alerjisi olan kişiler ya da mide rahatsızlığı yaşayan kişiler ise ilaçlarını kullandıktan sonra kürü tüketmelidir. Damar tıkanıklarını iyi gelen Feridun Kunak limon sarımsak kürünün hazırlanışı şu şekildedir;

Malzeme Listesi
  • 40 diş büyük boy sarımsak
  • 20 adet bol sulu limon suyu
  • 2 deste maydanoz suyu
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • 1 avuç kaparı bitkisi
Nasıl Yapılır?

Öncelikle sarımsaklar soyun ve ezin. Ezdikten sonra sarımsakları kürü yapacağınız kavanozun içerisine koyun. Daha sonra sarımsakların üzerine 20 adet limonun suyunu ilave edin. 1 ya da 2 çay kaşığı zencefili de ilave edin. Zencefilin miktarı isteğe bağlıdır. Kaparı bitkisini konserve şeklinde aldıysanız bir süre suyun içerisinde bekletip tuzunu aldıktan sonra blenderden çekip karışımın içerisine ilave edebilirsiniz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra limon sarımsak kürü hazır olacaktır. Daha sonra ağzını bir bez ile kapatarak buzdolabında bekletiniz. 2 günde bir üzerindeki bezi değiştirip tahta kaşık ile karıştırın. 1 hafta sonra tüketebilirsiniz.

Feridun Kunak Limon Sarımsak Kürü Yorumları

İlk yorumu siz yapmak istermisiniz?

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Instagram

  • galeri1
  • galeri2
  • galeri3
  • galeri4
  • galeri5
  • galeri6