Karaciğer Yağlanması Kürü Tarifi ve Malzemeleri
15 Mayıs 2024

Karaciğer Yağlanması Kürü Tarifi ve Malzemeleri

Karaciğer Yağlanması Kürü, Karaciğer yağlanması hastalığı, son dönemlerde artış göstermektedir. Bu hastalık önlem alınmaz ise kanser ve siroz gibi ciddi rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Yılda 2-3 defa yapılabilen maydanoz - limon kürü sayesinde karaciğer yağlanması önlenebilir.

Kürün nasıl yapılır?

15-16 adet taze maydanoz, sapları ile robottan geçirilir. Üzerine yarım limon suyu ve yarım bardak su ilave edilir. Robotta iyice karıştırılır. Bu karışım sabah kahvaltısından en az yarım saat önce aç karnına içilir. Onbeş gün boyunca hiç ara vermeden uygulanır. Onbeş günlük uygulamanın ardından bir hafta ara verilir. Bir haftalık aradan sonra on beş günlük kür tekrar uygulanır ve kür kullanımı sonlandırılır. Toplamda uygulama süresi 30 gündür. Bu otuz güne bir haftalık ara dahil değildir. Yapılan tahliller sonunda gerek görülürse 5-6 ay sonra tekrar aynı şekilde uygulanabilir.

Karaciğer Yağlanması Kürü Yorumları

İlk yorumu siz yapmak istermisiniz?

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Güncel

Nohut Kürü Tarifi ve Malzemeleri

Nohut Kürü Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

İbrahim Saraçoğlu Limon Sarımsak Kürü

İbrahim Saraçoğlu Limon Sarımsak Kürü